CORNEL GABRIEL PASĂRE

CONTACT

 

Telefon 0766 333 711

E-mail contact@cornelpasare.ro

 

MIND THERAPY CENTER – centrul de psihoeducațe și dezvoltare personală – B-dul Tomis, nr. 232, Bl TD14, sc. A, parter. Interfon 01, lângă Biserica albă.

CÂT DUREAZĂ O ȘEDINȚĂ DE CONSILIERE SAU DE PSIHOTERAPIE ? 

De ce mai multe ori o ședință de consiliere durează aproximativ 50 de minute. însă unele persoane, din diverse motive,  optează pentru sesiuni mai lungi. Pentru astfel de situații am creat o serie de opțiuni speciale. Toate aceste detalii le găsiți pe pagina de servicii.

ESTE POSIBIL SĂ FACEM ȘEDINȚELE DE CONSILIERE ONLINE?

Datorită faptului că tehnologia a avansat extrem de mult și pentru că avem la dispoziție foarte multe metode de a conecta, am luat în calcul această opțiune  de conectare online. Sunt deschis către orice persoană care dorește să apeleze la acest tip de consultanță, motiv pentru care am organizat o pagină întreagă pe acest site, pe această pagină puteți găsi mai multe detalii cu privire la consultanță online precum și felul în care ne putem conecta 

CARE SUNT OPȚIUNILE DE PLATĂ PENTRU ȘEDINȚELE DE CONSILIERE?

Pentru a facilita plata sesiunilor de consultanță am structurat mai multe modalități,  astfel încât să aveți la îndemână suficiente opțiuni de plată. Puteți face plata folosind un ordin de plată (OP),  puteți plăti cu cardul direct în contul cabinetului(prin ING Bank), puteți folosi opțiunea Paypall, puteți folosi opțiunea oferită de platforma euplatesc.ro sau puteți plăti direct înaintea începerii sesiunilor de consultanță.

CÂT COSTĂ O ȘEDINȚĂ DE CONSILIERE SAU DE PSIHOTERAPIE?

Sesiunea de consiliere au prețuri variate funcție de durată și de subiectul abordat.  Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților am creat o serie de programe specializate, programe care au un anumit subiect particular. Găsiți toate prețurile ședințelor împreună cu toate opțiunile suplimentare pe pagina dedicată 

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎNTÂRZII LA O ȘEDINȚĂ?

În situația în care întârziați la o ședință ședința se plătește și se va desfășura în timpul alocat a în acord cu agenda stabilită împreună cu clientul

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU VIN LA O ȘEDINȚĂ?

În cazul în care nu puteți alunge la o ședință din motive obiective, motive ce apar uneori în viața noastră, ședința se amână fără nicio altă consecință. În situația în care o persoană nu anunță, cu mai puțin de 24 de ore, faptul că nu poate să ajungă la ședință, această sesiune se plătește integral. În afara cazului în care, după cum am spus, sunt invocate motive obiective și serioase. 

Așa că recomandarea generală este ca, în situația în care nu puteți ajunge la o întâlnire, sau anticipați că nu puteți ajunge, să anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte. Acest lucru cimentează relația terapeutică și, mai mult decât atât, crează un context  în care terapeutul se poate organiza diferit. 

FACEȚI ȘI CONSILIERE PRIN TELEFON?

În anumite situații particulare, atunci când nu avem la îndemână alte mijloace de conectare,  se poate folosi conectarea prin intermediul telefonului mobil. Însă este important de știut și de înțeles că această conectare este o ultimă opțiune și o folosim doar în situații particulare.

WhatsApp chat