Select Page

CABINET FR PSIHOLOGIE CORNEL PASĂRE

Iată cum te pot consilia

Când şi cum cer ajutor?

Probabil că ai un grup de prieteni cu care ai ales să dezvolți o relație mai apropiată, prieteni care au suficientă disponibilitate pentru a te asculta și pentru a îți oferi o serie de sfaturi, gânduri și idei. Îînsă, de cele mai multe ori, acest grup de prieteni  nu are capacitatea de a oferii păreri obiective. 

Psihoterapie

 

Psihoterapia îți oferă oportunitatea de a  conștientiza și a integra o serie întreagă de provocări personale, pentru că fiecare dintre noi, în această viață, ne confruntăm, mai devreme sau mai târziu, cu o serie de evenimente ce  se pot transforma în cauze ale unor traume profunde. De la o copilărie în care agresivitatea fizică, mentală și emoțională a produs în răni adânci, la o adolescență plină de frustrare și lipsă de înțelegere, mergând către maturitate, locul în care traumele copilăriei găsit o bună zonă de reflexie, toate acestea se pot transforma în piedici ce ne pot bloca viața, ne pot bloca bucuria, și nepot bloca resursele personale.

Însă, dincolo de toate aceste provocări personale, există soluții. Una dintre aceste soluții este cristalizată sub forma unei științe extrem de complexe și de profund: Psihoterapia. Această știință oferă o rară oportunitate de a integra, în mod armonios, toate aceste provocări,  pentru că dacă nu ne concentrăm asupra acestei integrări, provocările nu numai că nu dispar, însă devin din ce în ce mai serioase.

În cadrul Cabinetului de Psihologie beneficiezi de o largă paletă de servicii, de la psihoterapie individuală și psihoterapie de cuplu, mergând către psihoterapia de grup și, mai mult decât atât, poți beneficia de o serie întreagă de program special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale specifice.

Îți propun o serie de servicii care acoperă toate ariile vieții: 

VIAŢA PERSONALĂ, VIAŢA RELAŢIONALĂ, VIAŢA SOCIALĂ.

Aceste servicii profesionale se referă la:

Terapie Ericksoniană, terapia adicţiilor, consultaţii terapeutice în depresie, anxietate, atacuri de panică, psihosexologie, acompaniere în perioade de schimbări şi tranziţii, acompaniere în perioade de doliu, furie excesivă sau iritabilitate, probleme de relaţionare, sentimente de vinovăţie, experienţe traumatice neintegrate, tulburări alimentare şi ale imaginii corporale, dificultăţi legate de somn etc.

Programe

 

În decursul timpului am descoperit că există o serie de provocări comune, traume care generează rezultate foarte asemănătoare, provocări ce se regăsesc la un număr foarte mare de persoane. Observând acest lucru am decis să creez o serie de programe speciale care să vină în întâmpinarea acestor provocări specifice. În acest fel au luat naștere câteva programe care, prin structura lor, prin informațiile oferite și prin metodele practice și pragmatice, oferă o soluție potrivită tuturor acelora care doresc o integrare rapidă și stabilă a acestor provocate specifice.

Programele pentru dezvoltare personală au fost structurate astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tale specifice. Parcurgând Harta Vieţii şi devenind conştient de Planurile Vieţii poţi să faci alegeri diverse cu privire la direcţia în care vrei să iţi îndrepţi energia şi acţiunea. Acordând, în mod echilibrat, atenţie corpului, minţii şi sufletului, ai şansa unei vieţi împlinite şi armonioase. Îţi propun o serie de module, acesibile şi uşor de urmat, prin care ai oportunitatea să te conectezi cu resursele tale personale, să le descoperi (sau să le redescoperi), şi să le foloseşti la capacitatea lor maxima.

Temele acestor programe au fost alese, așa după cum spuneam, în acord cu acele provocări cu care, în cadrul Cabinetului, m-am întâlnit cel mai des.

Aceste teme au legătură cu integrarea sexualității masculinecreșterea energiei personale, stima de sine și creșterea încrederii în sinetransformarea relației dintre o relație mediocră între o relație excelentă

Toate aceste programe au o structură foarte simplă, foarte clară și foarte eficientă.Ele se desfășoară, de cele mai multe or,i pe o durată fixă, sunt însoțite de un suport informațional sub forma unor cărți, cursuri video sau alte materiale media și, mai mult decât atât, toți  aceea ca care parcurg aceste programe beneficiază de un anumit tip de consultanță personală facilitată de tehnologia actuală.

Când şi cum cer ajutor?

Probabil că ai un grup de prieteni cu care ai ales să dezvolți o relație mai apropiată, prieteni care au suficientă disponibilitate pentru a te asculta și pentru a îți oferi o serie de sfaturi, gânduri și idei. Îînsă, de cele mai multe ori, acest grup de prieteni  nu are capacitatea de a oferii păreri obiective. Mai mult decât atât aceste persoane oferă un feedback în acord cu propria înțelegere și cu propria experiență de viață. În astfel de situații este de dorit să apelezi la o persoană neutră, la un specialist format și educat pentru a înțelege mecanismele profunde ce stau la baza funcționării minții, o persoană care să fie capabilă de a avea o viziune obiectivă a situației tale.

O astfel de persoană, specializată autorizată și competentă, te poate ajuta să depășești și să integrezi mult mai ușor toate acele situații provocatoare ale vieții. Alături de o astfel de persoană ai oportunitatea de a trece de a integra  și de a parcurge drumul provocator al vieții între o manieră mult mai simplă, mai ușoară și mai eficient. O astfel de persoană poate fi un psihoterapeut, un consilier profesionist neutru ce îți poate deveni, pe o anumită perioadă de timp, un companion alături de care poți traversa mult mai ușor perioadele provocatoare

CORNEL GABRIEL PASĂRE

CONTACT

 

Telefon 0766 333 711

E-mail contact@cornelpasare.ro

 

MIND THERAPY CENTER – centrul de psihoeducațe și dezvoltare personală – B-dul Tomis, nr. 232, Bl TD14, sc. A, parter. Interfon 01, lângă Biserica albă.